Βοιωτία: Πυροβολισμό είχε δεχθεί ο 27χρονος πριν απανθρακωθεί

Βοιωτία: Πυροβολισμό είχε δεχθεί ο 27χρονος πριν απανθρακωθεί

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σορός του 27χρονου άνδρα που εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στα Σκούρτα Βοιωτίας ανήκει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα DNA, σε έναν νεαρό από την Αλβανία, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο 27χρονος είχε δεχθεί πυροβολισμό πριν οι δράστες τοποθετήσουν τη σορό του δεμένη πισθάγκωνα με χειροπέδες στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και του βάλουν φωτιά.

Το όχημα, που βρέθηκε ολοσχερώς καμένο, είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε όχημα ίδιου τύπου από την Πιερία.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα κίνητρα πίσω από τη φρικτή δολοφονία, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο 27χρονος είχε ενημερώσει την οικογένειά του πως θα πήγαινε με το αυτοκίνητό του στα Βίλια, ωστόσο από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr