Βοιωτία: Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε 66χρονος στο Κυριάκι
Ένας άνδρας ηλικίας 66 ετών βρέθηκε νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, λίγο μετά τις 12:00’ το μεσημέρι της Τετάρτης (25/6) στο σπίτι του στο Κυριάκι Βοιωτίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr έφερε τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα του. Ο 66χρονος διέμενε μόνος του στο σπίτι και ο χώρος δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γι’ αυτό και όλα οδηγούν στην περίπτωση αυτοχειρίας.
Το ΑΤ Λιβαδειάς που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Περισσότερα:
- 1 ώρα πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 3 ώρες πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 13/09/2026 00:20 Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








