Viral ο στολισμός της Μητρόπολης Γιαννιτσών: Ανέστησε τον Χριστό πριν… γεννηθεί
Η Μητρόπολη Γιαννιτσών έγινε viral, όταν μέσα στον στολισμό για τα Χριστούγεννα… άναψε κατά λάθος ένα εντελώς πασχαλινό μήνυμα!
Καθώς η πόλη γέμιζε χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια, στη Μητρόπολη άναψε φωτεινή επιγραφή που έγραφε «Χριστός Ανέστη», προκαλώντας γέλιο και έκπληξη σε κατοίκους και περαστικούς.
Η φωτογραφία έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς να σχολιάζουν το αστείο μπέρδεμα του ηλεκτρολόγου, ο οποίος –μάλλον από συνήθεια ή βιασύνη– συνέδεσε τα πασχαλινά φωτάκια αντί για τα χριστουγεννιάτικα.
Το λάθος διορθώθηκε γρήγορα και ο σωστός χριστουγεννιάτικος φωτισμός πήρε τη θέση του, αφήνοντας όμως πίσω ένα από τα πιο… απρόσμενα στιγμιότυπα της φετινής γιορτινής προετοιμασίας.
- 1 λεπτό πριν Κτηματολόγιο: Δύο μεγάλες αλλαγές μέσα σε 48 ώρες – Τι ισχύει από 16 και 18 Σεπτεμβρίου
- 31 λεπτά πριν Δωρεάν ΜΜΜ το 2027: Ποιοι δεν θα πληρώνουν ούτε ευρώ για τις μετακινήσεις τους
- 57 λεπτά πριν Μισθοί 2027: Η ημερομηνία-κλειδί που κρίνει ποιοι θα δουν αύξηση









