Βίαιο επεισόδιο στη Λ. Κηφισίας: 16χρονος γρονθοκόπησε μοτοσικλετιστή
Ένα ακόμη περιστατικό ξυλοδαρμού σε δρόμο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/11) στη λεωφόρο Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους, κοντά σε γνωστό σούπερ μάρκετ.
Πατέρας και γιος επιχειρούσαν να περάσουν πεζοί τον δρόμο, όταν διαπληκτίστηκαν με έναν 47χρονο οδηγό μοτοσικλέτας. Ο οδηγός φέρεται να εξύβρισε τον 58χρονο πατέρα, με αποτέλεσμα ο 16χρονος γιος του να επιτεθεί στον μοτοσικλετιστή, να τον χτυπήσει στο πρόσωπο και να τον ρίξει στο οδόστρωμα μαζί με τη μηχανή του, προκαλώντας του τραυματισμούς.
Στο σημείο βρέθηκε τυχαία αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, που αιμορραγούσε και ανέφερε ότι ένιωθε ζάλη.
Ακολούθως κλήθηκε η Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον πατέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και τον 16χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ» για ιατρική φροντίδα.
- 3 λεπτά πριν Ψηφιακό ευρώ: Ένα βήμα πιο κοντά η εφαρμογή του – Τι αλλάζει για πολίτες και επιχειρήσεις
- 9 λεπτά πριν Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 25χρονου που παρενόχλησε νεαρή στη Συγγρού
- 12 λεπτά πριν Μαρινάκης για Αβραμόπουλο: «Δεν είμαι δικαστής – Δεν τον καταδικάζω, ούτε τον αθωώνω»
















