Βέροια: Έσπασαν τα γραφεία της ΔΥΠΑ επειδή δεν πληρώθηκαν

Ένταση προκλήθηκε χθες στα γραφεία της Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στη Βέροια, όταν ένα ζευγάρι αντέδρασε βίαια λόγω καθυστέρησης πληρωμής.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, όταν ένας 60χρονος και μια 58χρονη μετέβησαν στην υπηρεσία ζητώντας ενημέρωση για το πότε θα λάβουν τα χρήματά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι τους ενημέρωσαν ότι η πληρωμή τους έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου. Ωστόσο, το ζευγάρι αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι άλλοι γνωστοί τους έχουν ήδη πληρωθεί.
Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε, με τους δύο να προκαλούν φθορές στον χώρο και να έρχονται σε αντιπαράθεση με το προσωπικό, σπρώχνοντας υπαλλήλους και δημιουργώντας αναστάτωση.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή τους. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα.
- 3 λεπτά πριν Νταντάδες της Γειτονιάς: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για voucher έως 500 ευρώ τον μήνα – Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση
- 14 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 23 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις















