Βαθιές ρίζες στις παλιές αξίες

Επίδομα €1.500 λαμβάνουν -μεταξύ άλλων- οι εργαζόμενοι γονείς με παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ
"Σπάνια" προνόμια για τους εργαζομένους της διατηρεί η καπνοβιομηχανία Καρέλιας

Η καπνοβιομηχανία «Καρέλια Α.Ε.», της οποίας σήμερα ηγείται η κ. Βικτωρία Καρέλια, διατηρεί «σπάνια», για την εποχή, προνόμια προς τους εργαζόμενούς της.

Όλοι λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ, ενώ όσοι δεν χάνουν ούτε μία μέρα από την εργασία τους κερδίζουν άλλα 850 ευρώ ως επίδομα παρουσίας. Επιπλέον, οι γονείς που έχουν παιδιά τα οποία σπουδάζουν σε κρατικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ επιδοτούνται από την εταιρεία με ποσό 1.500 ευρώ.

Η ευαισθητοποίηση της οικογένειας Καρέλια απέναντι σε όσους μοχθούν στα γράμματα, στις τέχνες, ή την εργασία μόνο τυχαία δεν είναι. Άλλωστε, ένα από τα μότο του ανθρώπου που γιγάντωσε την εταιρεία, του Γιώργου Καρέλια, ήταν και το εξής: «...όπου υπάρχει εξέλιξη και φλόγα για μόρφωση, σεβασμός και αγάπη για τη λαϊκή μας παράδοση, υπάρχει ζωή και ψυχή...».

Ποιότητα, παράδοση και αξίες

Πάνω στα ίδια χνάρια βαδίζει και η κ. Βικτωρία Καρέλια (σύζυγος του Γιώργου). Η κ. Καρέλια δηλώνει υπέρμαχος της διατήρησης και διάδοσης της ελληνικής λαϊκής παράδοσης και κληρονομιάς, του πολιτισμού και των τεχνών και ενός έργου που αποβλέπει στην ποιότητα, στην αναβάθμιση και στην εξέλιξη της κοινωνίας με βάση τις αξίες του σεβασμού, της δημιουργίας και της ευγενούς άμιλλας.

Ο καμβάς αυτός, στον οποίο κυριαρχούν τα «χρώματα» της παράδοσης, της αναβάθμισης και της ποιότητας, αποτελεί το φόντο και της καπνοβιομηχανίας. Στον ιστότοπο της εταιρείας, στο κεφάλαιο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αναφέρεται:

«Οι παραδοσιακές αξίες της ομαδικής εργασίας και της εμπιστοσύνης επηρέασαν σημαντικά την ανάπτυξη της Εταιρείας μας. Οι αρχές αυτές, ενσταλαγμένες από τα μέλη της οικογένειας που ίδρυσαν την επιχείρηση, δημιούργησαν ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται, παρακινεί και ανταμείβει όλους όσοι εργάζονται σ' αυτήν. Η αναγνώριση των δεξιοτήτων, της αφοσίωσης και της συνεισφοράς του προσωπικού μας εξακολουθεί να αποτελεί θεμελιώδη αρχή της Εταιρείας μας».

Το δημοσίευμα δεν υποκρύπτει ούτε αφορά στην προώθηση ή διαφήμιση σημάτων τσιγάρων ή καπνικών προϊόντων

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram