Βαρύ πένθος στην Πάτρα για τον θάνατο παιδιού 1,5 έτους
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου ενός αγοριού ηλικίας μόλις 18 μηνών, το οποίο έδωσε γενναία μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το μικρό παιδί αντιμετώπιζε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.
Μετά την επέμβαση μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου συνέχισε τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.
Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κρατήσουν στη ζωή, το παιδί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε και τελικά κατέληξε.
- 14 λεπτά πριν Άουσβιτς: Τουρίστρια διαμαρτυρήθηκε για δύο ροφήματα – Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις
- 1 ώρα πριν Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις και αναδρομικά χιλιάδων ευρώ για 35.000 δικαιούχους
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα 05/10: Αλλάζει το σκηνικό τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές









