Τρόμος σε σταθμό τρένου στην Ελβετία: Άνδρας μαχαίρωσε τέσσερις ανθρώπους
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βίντερτουρ, στην Ελβετία, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:30 το πρωί της Πέμπτης, ενώ το κίνητρο του δράστη παραμένει άγνωστο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο δράστης φέρεται να φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε έναν άνδρα να επαναλαμβάνει τη φράση πέντε ή έξι φορές, σε έντονη και ταραγμένη κατάσταση.
- 1 ώρα πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 3 ώρες πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 3 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








