Τροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Κατεχάκη και Αθήνα-Κέντρο, στο ύψος του κόμβου Χολαργού.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες, ενώ έχουν ήδη σχηματιστεί ουρές και σημαντικές καθυστερήσεις στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τμήμα όπου συνέβη το ατύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αντικατάστασης του οδοστρώματος, γεγονός που έχει περιορίσει το πλάτος του δρόμου και δυσχεραίνει την κυκλοφορία.
Η Τροχαία βρίσκεται στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων.
- 27 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 57 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















