Τροχαίο με 12 τραυματίες στη Βασιλίσσης Σοφίας

Λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 8:15 το πρωί στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα της ανόδου, στο ύψος της πλατείας Μαβίλη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 12 ατόμων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τροχαίο ενεπλάκησαν λεωφορείο της γραμμής 550 (Πειραιάς-Κηφισιά) και ΙΧ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αστικό λεωφορείο, καθώς ανέβαινε τη Βασιλίσσης Σοφίας, στη διασταύρωση με τη Σούτσου έπεσε πάνω σε προπορευόμενο ΙΧ.

Τραυματίστηκαν 12 άτομα, όλοι επιβάτες του λεωφορείου, κατά πληροφορίες ελαφρά.

Στο «Γεννηματάς» προληπτικά οι τραυματίες

Για το τροχαίο εξέδωσε ανακοίνωση και η Ο.ΣΥ. (Οδικές Συγκοινωνίες) Α.Ε.

Όπως αναφέρει, σχετικά «με το τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 550 (Παλαιό Φάληρο - Κηφισιά) και το οποίο προσέκρουσε σε Ι.Χ. που εισήλθε στην ανοδική λεωφορειολωρίδα, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ενημερώνει ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς"».

Η διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε., όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το νοσοκομείο και επισκέπτεται αυτή την ώρα τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος».

 

 

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram