Τρίκαλα: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός βαρέων οχημάτων στο Μουργκάνι – Σε ισχύ το αγροτικό μπλόκο στον Ε65
Χωρίς μεταβολή παραμένει η εικόνα στα Τρίκαλα, καθώς οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διατηρώντας ενεργό το μπλόκο στα διόδια Λόγγου στον Ε65. Με συλλογική απόφαση, ενίσχυσαν τις παρεμβάσεις τους αποκλείοντας και τον κόμβο πριν από τη γέφυρα Μουργκανίου.
Μπλόκο στον κόμβο Μουργκανίου
Στο σημείο-κλειδί που συνδέει τα Τρίκαλα με την Ήπειρο και τα Γρεβενά, οι αγρότες τοποθέτησαν τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, εμποδίζοντας τη διέλευση βαρέων οχημάτων. Όπως επισημαίνουν, στόχος τους είναι να ασκήσουν πίεση χωρίς να παραλύσει πλήρως η κυκλοφορία.
Τι ισχύει για την κυκλοφορία
Παρά τον αποκλεισμό των φορτηγών, οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί για Ι.Χ. και λεωφορεία. Τα τρακτέρ έχουν μετακινηθεί στις άκρες του οδοστρώματος, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής διέλευση των οχημάτων που επιτρέπεται να κινούνται.
Οι επόμενες κινήσεις των αγροτών
Οι αγρότες των Τρικάλων δηλώνουν ότι θα επανεξετάζουν καθημερινά τη στάση τους, ανάλογα με τις εξελίξεις και τον πανελλαδικό συντονισμό των κινητοποιήσεων. Προς το παρόν, το αγροτικό μπλόκο παραμένει σε ισχύ, με το Μουργκάνι και τον Ε65 να βρίσκονται στο επίκεντρο της τοπικής και πανελλαδικής επικαιρότητας.
- Μόλις τώρα Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατατέθηκε νέα αίτηση για ανάσυρση της δικογραφίας των τηλεφωνικών υποκλοπών
- 3 λεπτά πριν Κατώτατος μισθός: Τα 3 σενάρια για αύξηση έως και τα 1.000 ευρώ
- 6 λεπτά πριν Προκήρυξη 3.000 μονίμων ΥΕ: Πόσες οι γενικές θέσεις, πόσες οι ειδικές;








