Τρίκαλα: «Παγώνουν» οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για την «Βιολάντα»
Την αναστολή κάθε χρηματοδότησης και συμμετοχής σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, καρναβαλικές δράσεις και γενικότερα σε όλες τις προγραμματισμένες δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα που περιλαμβάνονται στο τρέχον πρόγραμμα, έως και τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την πολύνεκρη έκρηξη στο εργοστάσιο της «Βιολάντα», αποφάσισε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
Η απόφαση ελήφθη ως ένδειξη πένθους, σεβασμού και συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, τονίζεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στέκονται με υπευθυνότητα και σεβασμό στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό των εργαζομένων.
- 11 λεπτά πριν ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεσες αλλαγές και δίμηνη παράταση στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- 32 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε το 112 για απομάκρυνση από τη Ψάθα
- 47 λεπτά πριν Δήμος Παιονίας: Αναζητά παιδαγωγούς και βοηθούς βρεφονηπιοκόμων









