Τραυματισμός δίχρονου κοριτσιού στην Πάτρα μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραυματισμός δίχρονου κοριτσιού στην Πάτρα μετά από πτώση από μπαλκόνι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, ύψους περίπου έξι μέτρων. Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η μικρή ήταν υπό την επίβλεψη της γιαγιάς της, από την προσοχή της οποίας φαίνεται να ξέφυγε.

Αρχικά, το παιδί διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε αξονική τομογραφία. Ευτυχώς, τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, καθώς δεν εντοπίστηκαν εσωτερικά τραύματα ή κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Για προληπτικούς λόγους, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι αρμόδιες Αρχές προχώρησαν στη σχηματοποίηση δικογραφίας κατά της γιαγιάς για πιθανή έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, όπως προβλέπεται από τον Ποινικό Κώδικα.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr