Τραγωδία στον Δούναβη: Ανατροπή σκάφους με έναν νεκρό
Ένα σκάφος που μετέφερε τουλάχιστον δέκα άτομα ανετράπη χθες το βράδυ στον Δούναβη, κοντά στη Μπάτσκα Παλάνκα, προκαλώντας φόβους για θύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος επέβαιναν δέκα Κινέζοι πολίτες και ένας Σέρβος, ο οποίος εικάζεται ότι οδηγούσε το σκάφος. Το RTS πληροφορήθηκε ανεπίσημα ότι ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ότι τρία ακόμη αγνοούνται.
Η κροατική αστυνομία κατάφερε να διασώσει έξι άτομα, ενώ ένα ακόμη διασώθηκε από τη σερβική πλευρά. Παράλληλα, εντοπίστηκε ένα πτώμα στα νερά του ποταμού.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μίλαν Σρντίτς (RTS), τα έντεκα άτομα προσπάθησαν να διασχίσουν παράνομα τα σύνορα με την Κροατία μέσω του Δούναβη.
Τόσο η σερβική όσο και η κροατική αστυνομία συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης και αναζήτησης των αγνοουμένων. Εξειδικευμένες ομάδες από τις δύο χώρες έχουν ήδη φτάσει στο σημείο, ενώ η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι θα εκδώσουν επίσημη ενημέρωση μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες.
- 17 λεπτά πριν Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Προφυλακιστέος ο 74χρονος κατηγορούμενος για τον εμπρησμό
- 27 λεπτά πριν Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
- 51 λεπτά πριν Οι τράπεζες ανοίγουν δρόμο στις ιδιωτικές συντάξεις;








