Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 20χρονη στον ΒΟΑΚ
Σοκ προκαλεί στην Κρήτη η νέα θανατηφόρα παράσυρση που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (11/09) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του Κουτουλουφαρίου, στον Δήμο Χερσονήσου. Θύμα μια 20χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία.
Το δυστύχημα έγινε στις 23:40, όταν η νεαρή προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, υπό χαμηλό φωτισμό. Ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ, που κινούνταν προς τον Άγιο Νικόλαο, δεν πρόλαβε να την αντιληφθεί και την παρέσυρε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Τι διερευνούν οι αρχές
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε προηγουμένως μαρτυρία άλλου οδηγού που απέφυγε την 20χρονη την τελευταία στιγμή, κάτι που δείχνει ότι η κοπέλα βρισκόταν πεζή στον δρόμο λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα.
Οι αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά σενάρια για την παρουσία της στο σημείο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανό διαπληκτισμό πριν το δυστύχημα, ο οποίος ίσως την οδήγησε να φύγει από κάποιο σημείο με τα πόδια.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία.
Δεύτερος θάνατος σε 24 ώρες στην Κρήτη
Η άτυχη Αρίνα είναι το δεύτερο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη μέσα σε μία ημέρα, καθώς είχε προηγηθεί ο θάνατος μιας 23χρονης σε άλλο τροχαίο, εντείνοντας την αγωνία για την οδική ασφάλεια στο νησί.
- 11 λεπτά πριν Προσλήψεις ΣΟΧ: Τα τρία μυστικά για τον διορισμό
- 11 λεπτά πριν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται έως τις 17 Ιουλίου
- 34 λεπτά πριν Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Προφυλακιστέος ο 74χρονος κατηγορούμενος για τον εμπρησμό








