Τραγωδία στην Κατερίνη: 61χρονος νεκρός μετά από καραμπόλα στην παλαιά εθνική

Ένας 61χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Τρίτης στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, ύστερα από καραμπόλα τριών οχημάτων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival.gr, το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο άλλα οχήματα. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο ίδιος κατέληξε, ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί δεν τραυματίστηκαν.
Η Τροχαία Κατερίνης διερευνά το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε παθολογικά αίτια που πιθανόν εκδηλώθηκαν λίγο πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματός του. Η απάντηση θα δοθεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.
- 18 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 48 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















