Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: 11χρονος μαθητής νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα
Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συγκλόνισε την Ηγουμενίτσα, καθώς ένας 11χρονος μαθητής τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.
Το δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης, προκαλώντας ανησυχία για την ασφάλεια των πεζών και ειδικά των μαθητών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 11χρονος προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κατά την επιστροφή του από το σχολείο, όταν χτυπήθηκε με σφοδρότητα από διερχόμενο ΙΧ όχημα.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) της Ηγουμενίτσας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει προανάκριση για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος, εστιάζοντας στην ταχύτητα του οχήματος, τον φωτισμό και τις συνθήκες ορατότητας, καθώς και στην τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας από όλες τις πλευρές.
- 40 λεπτά πριν Αττική: Αυξήθηκαν οι ακατάλληλες παραλίες τον Ιούνιο – Δείτε ποιες είναι
- 1 ώρα πριν Το απλό κόλπο που καθαρίζει τα καμένα λίπη από το φουρνάκι χωρίς κόπο
- 2 ώρες πριν Το όσπριο που ρίχνει χοληστερίνη και βοηθά στο αδυνάτισμα

















