Τραγωδία στην Αχαΐα: Αγνοούμενος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Τραγωδία στην Αχαΐα: Αγνοούμενος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η περιοχή της Πλατανόβρυσης στον Δήμο Ερυμάνθου, στην Αχαΐα, όταν το βράδυ της Δευτέρας (17/11) εντοπίστηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Οι συγγενείς του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις αρχές.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνεργεία εντόπισαν τον άνδρα σε χωράφι της περιοχής, χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε ο ηλικιωμένος.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr