Τραγωδία στην Αχαΐα: 59χρονος βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αχαΐα από την τραγική κατάληξη ενός 59χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι, το πρωί της Τετάρτης (3/7), στο χωριό Καρπέτα του Δήμου Ερυμάνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του και άρχισε να τον αναζητά.
Κατά την έρευνά της, εντόπισε δίπλα στο πηγάδι της οικίας τους τα σαγιονάρες του και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που την ανησύχησε έντονα.
Χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο.
Παράλληλα, κινητοποιήθηκε και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, που προχώρησε στην ανάσυρση του άνδρα από το πηγάδι, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του.
Όλα δείχνουν αυτοκτονία
Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, τα έως τώρα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοχειρία.
Η έρευνα παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να συλλέγουν κάθε διαθέσιμη πληροφορία για να φωτίσουν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
- 4 λεπτά πριν Νταντάδες της Γειτονιάς: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για voucher έως 500 ευρώ τον μήνα – Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση
- 15 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 24 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις















