Τραγωδία με 47χρονο ναυτικό – Κατέληξε μετά από αδιαθεσία στη Σκύρο
Η αιφνίδια επιδείνωση της υγείας ενός 47χρονου ναυτικού κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από διαδοχικές διακομιδές σε νοσηλευτικά ιδρύματα, ξεκινώντας από τη Σκύρο και φτάνοντας μέχρι την Αθήνα.
Η αδιαθεσία και η πρώτη μεταφορά στο ιατρείο
Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, η Λιμενική Αρχή Σκύρου ειδοποιήθηκε τις πρωινές ώρες ότι ο 47χρονος ημεδαπός, μέλος πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, παρουσίασε αδιαθεσία και μετέβη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.
Διακομιδή στην Κύμη και στη συνέχεια στην Αθήνα
Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του με το πλοίο «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» στο λιμάνι της Κύμη, από όπου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ακολούθως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση και νεκροψία – νεκροτομή
Το Λιμεναρχείο Σκύρου, που διενεργεί την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
- 2 λεπτά πριν Σταύρος Γεωργίου: Πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αμβλύ όργανο – Δεν έχει βρεθεί το όπλο
- 16 λεπτά πριν Σχολικές καθαρίστριες: 34 νέες προσλήψεις στον δήμο Σιντικής – Ξεκινούν αύριο (23/7) οι αιτήσεις
- 17 λεπτά πριν Ρωγμές, αναθυμιάσεις και εκκενώσεις: Η καθημερινή ανασφάλεια στις πολυκατοικίες









