Τραμπ: Προσωπικό τηλεφώνημα στον Πούτιν «πάγωσε» τις επιθέσεις στο Κίεβο

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε την Πέμπτη ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποδέχθηκε το αίτημά του να μην πραγματοποιηθούν βομβαρδισμοί στο Κίεβο για διάστημα μίας εβδομάδας, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.
«Ζήτησα προσωπικά από τον Πρόεδρο Πούτιν να αποφύγει επιθέσεις στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις για μία εβδομάδα και εκείνος συμφώνησε», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι στην περιοχή επικρατεί «εξαιρετικά ψυχρός καιρός».
Ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε μάλιστα ότι πολλοί τον είχαν προειδοποιήσει πως το τηλεφώνημα δεν θα είχε αποτέλεσμα. «Μου έλεγαν “μην το επιχειρήσεις, δεν θα πετύχει”, όμως τελικά το έκανε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
- 19 λεπτά πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 1 ώρα πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 2 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια


















