Τουρκία: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Τουλάχιστον 10 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 30 τραυματίστηκαν εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου στην επαρχία Μπολού της Τουρκίας.
Η πυρκαγιά, εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (21/1), στο ξενοδοχείο του χιονοδρομικού Καρτάλκαγια το οποίο βρίσκεται στη βορειοδυτική Τουρκία, όπως ανακοίνωσε ο ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια, σε ανάρτησή του στο Χ.
- «Σήμερα στις 03:27 πυρκαγιά σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του χιονοδρομικού κέντρου του Καρτάλκαγια», «δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών έφθασε τους δέκα και ο αριθμός των τραυματιών τους 32», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο εστιατόριο το οποίο βρισκόταν στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ οι πυροσβέστες ακόμα δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της, δήλωσε στο TRT ο κυβερνήτης της Μπολού, Αμπντουλαζίζ Αϊντίν.
Ο ίδιος δήλωσε πως τα αίτια της πυρκαγιάς ακόμα παραμένουν άγνωστα και οι αρχές διεξάγουν έρευνες. Στο ξενοδοχείο, το οποίο αποτελούταν από 11 ορόφους συνολικά- βρίσκονταν 234 άτομα την ώρα της που εκδηλώθηκε η φωτιά.
- 12 λεπτά πριν Συναγερμός στον Πειραιά: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού
- 19 λεπτά πριν Νέα βίντεο απόδρασης του κρατούμενου από τις φυλακές Κορυδαλλού
- 26 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα (4/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ


















