Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για voucher 150 ευρώ χειμερινών διακοπών

Σε 125.000 δικαιούχους οι ψηφιακές κάρτες στα πλαίσια της καμπάνιας «Greece does have a winter»
Νέα κλήρωση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους και τη χορήγηση voucher 150 ευρώ σε δικαιούχους που θα επιλέξουν χειμερινούς προορισμούς

Σε νέα κλήρωση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους και τη χορήγηση voucher 150 ευρώ σε δικαιούχους που θα επιλέξουν χειμερινούς προορισμούς μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Τουρισμού στα πλαίσια της καμπάνιας «Greece does have a winter».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες Τρίτη στην εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού με θέμα: «2022 – Η μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού», ανέφερε ότι «το πρόγραμμα τουρισμός για όλους θα τρέξει και το 2023, αναμένουμε ακόμα μία κλήρωση στα τέλη Ιανουαρίου, ίσως και νωρίτερα», ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στο νέο έτος, υπογράμμισε πως «το 2023 αναμένεται να είναι και αυτό χρονιά ορόσημο παρά τη μεγάλη διεθνή αβεβαιότητα, τις πληθωριστικές πιέσεις. Δυσκολίες που δεν θα κοπάσουν ούτε γρήγορα, ούτε εύκολα.

Έχουμε μπροστά μας καλές προοπτικές τις οποίες καλούμαστε να κατακτήσουμε ενεργοποιώντας τις δικές μας δυνάμεις. Με πρώτο στοίχημα τις υποδομές, έργα τα οποία τα έχουμε εντοπίσει», συμπλήρωσε.

Το υπουργείο Τουρισμού θα χορηγήσει στη νέα κλήρωση 125.000 αύλες ψηφιακές κάρτες χειμερινού/ορεινού τουρισμού στα τέλη Ιανουαρίου, στα πλαίσια της καμπάνιας «Greece does have a winter».

Οι νέες επιταγές, που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/ όπου θα αναρτηθούν οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram