«Τουρισμός για όλους»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα που δίνει έως 300 ευρώ

Περίπου 300.000 οι δικαιούχοι για «δωρεάν» διακοπές

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr, για το voucher των 150 ευρώ, του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Τουρισμού, μιλώντας για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» τόνισε πως: «η κυβέρνηση φέτος θα δώσει 70 εκατ. ευρώ για τα προγράμματα τουρισμού. 30 εκατ. θα έρθουν για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Θα φτάσουν τις 300.000 οι δικαιούχοι. Είναι ένα πρόγραμμα ενός ψηφιακού free pass 150 ευρώ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις αρχές Ιουλίου του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για καταλύματα αυτό το ποσό όποτε θελήσουν σε αυτό το διάστημα».

«Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα. Οι διαδικασίες είναι αυτόματες και μη γραφειοκρατικές. Και για τους ωφελούμενους και για τους επαγγελματίες.

Το ποσό μπορούν να το ξοδέψουν οι δικαιούχοι και για την ακτοπλοΐα, και για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, στη Βόρεια Εύβοια το πάσο είναι 150 ευρώ και στη Σάμο 300 ευρώ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ό,τι υπηρεσίες τουριστικές επιθυμούν οι δικαιούχοι», πρόσθεσε.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram