Τον Αύγουστο η προκήρυξη στην Υγεία - ΑΣΕΠ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Επίσημο έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής επιβεβαιώνει το workenter.gr

Την πλήρη επιβεβαίωση του workenter.gr σχετικά με το χρόνο έκδοσης της προκήρυξης των 3.720 μονίμων στο χώρο της Υγείας παρέχει επίσημο έγγραφο του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με αυτό, η μεγάλη προκήρυξη στην Υγεία θα εκδοθεί τον Αύγουστο.

Οι νεώτερες πληροφορίες μας, φωτίζουν ακριβέστερα το χρόνο έκδοσης: η προκήρυξη θα εκδοθεί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Ύστατο περιθώριο είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ θα ξεκινήσει το δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, ακριβέστερα 20 - 30 εκείνου του μήνα.

Προετοιμασία

Οι επεξεργασίες του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

Τα επιφορτισμένα στελέχη του ΑΣΕΠ με τη συγκεκριμένη προκήρυξη επεξεργάζονται αυτή την περίοδο το σημείο της προκήρυξης που αφορά στους δικαιούχους της έξτρα μοριοδότησης.

Η αναμενόμενη εντός Αυγούστου έκδοση της προκήρυξης ανοίγει το δρόμο σε χιλιάδες υποψηφίους να ετοιμάσουν σωστά και μεθοδικά την υποψηφιότητά τους.

Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία Μητρώου

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ Μητρώο

Το workenter.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε τώρα Μητρώο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, διασπώντας τις ενέργειές σας για τη σωστή υποβολή της αίτησης.

Δηλαδή, να κάνετε τώρα Μητρώο και όταν ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ, να κάνετε την αίτησή σας.

Αξιοποιήστε την προσφορά του workenter.gr. Ισχύει από 12/7 και ολοκληρώνεται την ημέρα που θα ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τις
αιτήσεις των 3.720 μονίμων στην Υγεία.

Σημειώστε, ότι η προσφορά του workenter.gr δεν αφορά μόνο τη δημιουργία Μητρώου, αλλά και την επικαιροποίησή του για όσους έχουν κάνει ήδη αυτή τη διαδικασία.

Επικοινωνήστε τώρα 

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης Διορισμός ΤΩΡΑ κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
2) Κλικάρετε το Διορισμός ΤΩΡΑ που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα Σημαντικά
3) Πατάτε την ένδειξη Εγγραφή
4) Επιλέγετε Ετήσια συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί Ξεκινήστε Σήμερα
5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί Πληρωμή

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram