«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»: Απόψε (25/6) το συγκλονιστικό τέλος του Άγγελου στις 22:00 στον Alpha
Νέο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο έρχεται απόψε, 25 Ιουνίου, στις 22:00 στον Alpha, για τη σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», που βασίζεται στο εμβληματικό best seller της Λένας Μαντά.
Η ιστορία των πέντε κοριτσιών συνεχίζεται με έντονες συγκρούσεις, οδυνηρές απώλειες και αποφάσεις που αλλάζουν τις ισορροπίες. Η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή έχουν φύγει από το σπίτι δίπλα στο ποτάμι και έχουν ακολουθήσει τους δικούς τους δρόμους. Ωστόσο, οι επιλογές τους επιστρέφουν με συνέπειες που πλέον δεν μπορούν να αγνοήσουν.
Τι θα δούμε απόψε στο «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»
Στο αποψινό διπλό επεισόδιο, οι πέντε ηρωίδες έρχονται αντιμέτωπες με κρίσιμες εξελίξεις.
Η Μαγδαληνή αισθάνεται την πίεση γύρω από την οικογένειά της να μεγαλώνει, καθώς γεγονότα που δεν μπορεί να ελέγξει διαταράσσουν την ήδη εύθραυστη ισορροπία της.
Την ίδια ώρα, η Ασπασία παίρνει μια απόφαση που αλλάζει ριζικά τη σχέση της με τον Σταύρο, ενώ η κατάσταση της Στέλλας στο νοσοκομείο επηρεάζει κάθε επόμενη κίνησή τους.
Η Μελισσάνθη στην πιο οδυνηρή στιγμή της
Η Μελισσάνθη βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της, καθώς η αγωνία για τον Άγγελο κορυφώνεται.
Η κατάσταση τη συντρίβει και την οδηγεί σε μια φυγή που αποκαλύπτει πόσο μόνη νιώθει. Στη συνέχεια, η απώλεια του Άγγελου την απομονώνει ακόμη περισσότερο και την φέρνει επικίνδυνα κοντά σε γνώριμες διαδρομές του παρελθόντος.
Ωστόσο, μια απρόσμενη συνάντηση λειτουργεί ως φρένο και της υπενθυμίζει τις ευθύνες που εξακολουθεί να έχει μπροστά της.
Η Ιουλία ψάχνει την αλήθεια για τον θάνατο του Φωκά
Παράλληλα, η Ιουλία προσπαθεί να κρατήσει το σπίτι όρθιο, ενώ διαχειρίζεται το πένθος της κόρης της και τη δική της αδυναμία να αποδεχτεί την απουσία του Φωκά.
Στο δεύτερο επεισόδιο της βραδιάς, κάνει ακόμη ένα βήμα στην προσπάθειά της να φτάσει στην αλήθεια για τον θάνατό του. Νέα στοιχεία και μια συνάντηση εκτός σπιτιού δείχνουν ότι η υπόθεση παραμένει σύνθετη και απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς.
Πολυξένη, Ασπασία και Μαγδαληνή μπροστά σε νέα διλήμματα
Η Πολυξένη, ψυχικά και σωματικά εξαντλημένη, βρίσκει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι της Μάρθας. Παράλληλα, η σχέση της με τον Θαλή και η επαγγελματική πίεση συνεχίζουν να την βαραίνουν.
Στη συνέχεια, η Πολυξένη συγκρούεται ανοιχτά με τον Θαλή, ζητώντας ξεκάθαρα όρια και ουσιαστική παρουσία στη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, μια επαγγελματική συνάντηση στο στούντιο την αναγκάζει να δει τον εαυτό της πιο βαθιά.
Η Ασπασία προσπαθεί να στηρίξει τις κόρες της μέσα στο νοσοκομείο. Όμως, μια σκληρή συζήτηση με τη Θεοδώρα την οδηγεί να μιλήσει ανοιχτά για αποφάσεις που μέχρι τώρα απέφευγε.
Τέλος, η Μαγδαληνή ανησυχεί όλο και περισσότερο για την εξαφάνιση της Τερέζας και για την αλλαγή στη συμπεριφορά του Οδυσσέα, καθώς νιώθει ότι η αναζήτηση της αλήθειας απειλεί και τη δική της ισορροπία.
- 1 ώρα πριν ΕΟΔΥ: 378 θανάσιμα ατυχήματα στο νερό κάθε χρόνο στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»: Απόψε (25/6) το συγκλονιστικό τέλος του Άγγελου στις 22:00 στον Alpha
- 1 ώρα πριν Κλήρωση Τζόκερ 25/6/2026: Οι αριθμοί που κληρώθηκαν για τα 2,9 εκατ. ευρώ – Νέο τζάκποτ


















