Το Πανεπιστήμιο του York φέρνει τα μαθήματά του στην Ελλάδα
Από τις 29 Οκτωβρίου ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα η διδασκαλία προγραμμάτων του Πανεπιστημίου του York, ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας, γνωστού για την ακαδημαϊκή του παράδοση και τη διεθνή του απήχηση.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη ΝΕΑ Ακαδημία Πολιτικών και Επιχειρησιακών Σπουδών, προσφέροντας στους Έλληνες φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο απευθείας από το York, χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στη Μεγάλη Βρετανία.
Στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2025–2026 θα λειτουργήσουν προγράμματα στους τομείς:
- Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων,
- Πληροφορικής,
- Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών,
- καθώς και στη Νομική, με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Το Πανεπιστήμιο του York, που ανήκει στο κορυφαίο 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως και είναι μέλος της ομάδας Russell Group, επεκτείνει έτσι την παρουσία του στην Ευρώπη, επιλέγοντας την Ελλάδα ως κόμβο εκπαίδευσης και καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η έναρξη των μαθημάτων στην Αθήνα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη βρετανική πανεπιστημιακή εκπαίδευση στη χώρα μας — συνδυάζοντας τη διεθνή ποιότητα του York με τη δυναμική της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας.
- 10 λεπτά πριν Πλεύρης: Ξεκινά η απέλαση μετανάστη μετά από κάλεσμα για παράνομη μετάβαση στο Ναύπλιο
- 12 λεπτά πριν ΥΠΑΙΘΑ: Τι ισχύει για την επίδειξη απαντητικών φύλλων στα Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία
- 16 λεπτά πριν Παράταση στις αναστολές για το Κτηματολόγιο: «Παγώνουν» αγωγές του Δημοσίου















