Το Ισραήλ ισοπέδωσε οκταώροφο κτίριο στη Βηρυτό – Νεκροί και τραυματίες

Το Ισραήλ ισοπέδωσε οκταώροφο κτίριο σήμερα τα ξημερώματα στη Βηρυτό.
Συγκεκριμένα, η ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στις 4 το πρωί είχε στο στόχαστρο συνοικία με κατοικίες στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, ανάμεσά τους και την οκταώροφη πολυκατοικία, προκαλώντας τον θάνατο 11 ανθρώπων και τον τραυματισμό 63, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
«Η πρωτεύουσα Βηρυτός ξύπνησε με μια τρομακτική σφαγή, καθώς ισραηλινά αεροσκάφη εξαπέλυσαν πέντε πυραύλους και κατέστρεψαν ολοσχερώς ένα οκταώροφο κτίριο κατοικιών στην οδό Μααμούν, στη συνοικία Αλ Μπάστα», ανέφερε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.
Επίσης, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου διευκρίνισε ότι ο τελικός απολογισμός των νεκρών από το πλήγμα αυτό θα δοθεί “μετά τις αναλύσεις DNA από ανθρώπινα υπολείμματα που βρέθηκαν στο σημείο“.
Προηγούμενος απολογισμός που είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο ανέφερε 4 νεκρούς και 23 τραυματίες.
- 5 λεπτά πριν Αθωώθηκε ο Κώστας Ανεστίδης στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
- 15 λεπτά πριν Παπαθανάσης: 110 εκατ. ευρώ για 18 νέα έργα στη Δυτική Μακεδονία
- 20 λεπτά πριν Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο


















