«Την τρώνε τα σκουλήκια, πήγαινε σαν νταβατζής και της έπαιρνε τα λεφτά»: Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στη δίκη
Με λόγια που πάγωσαν την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας, ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, Αθανάσιος Γρίβας, ξέσπασε κατά του 39χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Δείτε επίσης: Έντονες αντιδράσεις σε Κύπρο και Ελλάδα: Ευρωβουλευτής πήρε συνέντευξη από τον Ερσίν Τατάρ στα κατεχόμενα
Κατά τη διάρκεια της δίκης, σε μια διακοπή, ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής γύρισε προς τον κατηγορούμενο και του φώναξε:
«Πιο κάτω το κεφάλι ρε! Ξέρεις τι κάνει η Κούλα τώρα; Την τρώνε τα σκουλήκια. Χαίρεσαι; Καλά τα κανόνισες…»
Στην κατάθεσή του, περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο που λειτουργούσε σαν νταβατζής, εκμεταλλευόμενος οικονομικά την κόρη του:
«Πήγαινε στις δουλειές της σαν νταβατζής και της έπαιρνε τα λεφτά. Της έπαιρνε την κάρτα της, την παρακολουθούσε στα social. Ήταν χειριστικός, πανούργος και τεμπέλης» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πατέρας αποκάλυψε πως η Κυριακή, ενώ ήθελε να τον αφήσει, δεν το έκανε γιατί πίστευε ότι θα αλλάξει, λέγοντας:
«Η Κυριακή τον αγαπούσε πραγματικά κι αυτός τη μαχαίρωσε».
Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε να αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός λόγω ψυχικών προβλημάτων, προκαλώντας την οργή της οικογένειας του θύματος, με τους δικηγόρους να χαρακτηρίζουν τις απόπειρες αυτοκτονίας του κατηγορούμενου «προσχηματικές».
Η δίκη συνεχίζεται, με την οικογένεια της Κυριακής να ζητά δικαίωση για τον άδικο χαμό της, φέρνοντας στο φως τις σκληρές πραγματικότητες της κακοποίησης που βίωνε πριν δολοφονηθεί.
- 1 λεπτό πριν Δίκη για τα Τέμπη: Δύο νέα αιτήματα για αναβάθμιση των κατηγοριών
- 5 λεπτά πριν ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει στις διαγνωστικές εξετάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων
- 7 λεπτά πριν Μυτιλήνη: «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας» – 36χρονη γιατρός πέθανε μετά από επιπλοκές στον τοκετό
















