Τηλεθεάσεις 3/11: Σε ποια θέση τερμάτισε η πρεμιέρα των Αρβύλα

Ανατροπή σημειώθηκε την τελευταία τηλεοπτική εβδομάδα στην Prime Time ζώνη, με το “Ράδιο Αρβύλα” (ΑΝΤ1) να επιστρέφει στην κορυφή, συγκεντρώνοντας 20,7% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η “Γη της Ελιάς” (MEGA) με 19,2%, ενώ ακολούθησαν τα “Να Μ’ Αγαπάς” (ALPHA) 18,8% και “Άγιος Έρωτας” (ALPHA) 18,1%. Σημαντική παρουσία στην Prime Time είχε και το “Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια” (ALPHA) με 16,5%, αλλά και το “Μια Νύχτα Μόνο” (MEGA) με 15,9%.
Στην πρωινή ζώνη, την πρώτη θέση κατέλαβε η εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA” με 19,6%, αφήνοντας πίσω την “Πρώτη Εικόνα” (ΣΚΑΪ) με 18,6% και το “Σήμερα” (ΣΚΑΪ) με 16,7%. Στην κατηγορία των πρωινών εκπομπών, οι “Αταίριαστοι” (ΣΚΑΪ) προπορεύονται με 17,9%, ακολουθούμενοι από το “Live You” (ΣΚΑΪ) με 14,7% και το “Πρωϊνό” (ΑΝΤ1) με 13,4%.
Στο μεσημεριανό πρόγραμμα, οι “Αποκαλύψεις” (ΑΝΤ1) διατηρούν την πρωτιά με 16,6%, ενώ στις απογευματινές εκπομπές ξεχωρίζει η επαναφορά του “Live News” (MEGA) στην πρώτη θέση με 24,5%. Στη συνέχεια ακολουθούν το “Deal” (ALPHA) με 17,3%, ο “Τροχός της Τύχης” (STAR) με 16,4% και τα “The Chase” (MEGA) και “Οικογενειακές Ιστορίες” (ALPHA) με 15,0%.
Όσον αφορά τα δελτία ειδήσεων, συνεχίζεται η πτωτική πορεία για ΑΝΤ1, ΟΡΕΝ και ΣΚΑΪ. Το Κεντρικό Δελτίο του MEGA προηγείται με 16,3%, ενώ ακολουθούν ALPHA 14,7%, STAR 11,2%, ΑΝΤ1 9,5%, ΣΚΑΪ 8,3%, ΟΡΕΝ 7,9% και ΕΡΤnews 6,0%.
Στη Late Night ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το “The 2night Show” (ΑΝΤ1) παραμένουν κυρίαρχοι με 14,4%, ενώ στη δεύτερη θέση τοποθετείται το “Money Drop” (ALPHA) με 8,6%.
Συνολικά, η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από σημαντικές ανατροπές στην Prime Time, σταθερές επιδόσεις στις μεσημεριανές ζώνες και συνεχιζόμενη αδυναμία στα δελτία ειδήσεων συγκεκριμένων καναλιών.
- 45 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου













