Τηλεφωνικές απάτες: Προφυλακίστηκαν πέντε από τους 24 κατηγορούμενους

Τηλεφωνικές απάτες: Προφυλακίστηκαν πέντε από τους 24 κατηγορούμενους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η έρευνα για το εκτεταμένο κύκλωμα τηλεφωνικών απατών εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς πέντε από τους 24 κατηγορούμενους οδηγήθηκαν στην προφυλάκιση μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, βασίστηκε στον ενεργό ρόλο που φέρονται να είχαν στη δράση του δικτύου, το οποίο είχε στοχοποιήσει δεκάδες πολίτες.

Παράλληλα, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο τους επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι η Δικαιοσύνη επιχειρεί να διαχωρίσει τα επίπεδα εμπλοκής κάθε συμμετέχοντα στο κύκλωμα, ενώ συνεχίζει να «χτενίζει» τη δικογραφία για κρίσιμα στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται να απολογηθούν και οι τελευταίοι συλληφθέντες, γεγονός που πιθανότατα θα ανοίξει τον δρόμο για νέα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο δράσης των επιτήδειων, αλλά και το εύρος των τηλεφωνικών απατών.

Η υπόθεση παραμένει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς οι αρχές υπογραμμίζουν πως η προσπάθεια για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος συνεχίζεται.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr