Τι απαντά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την αφαίρεση του διπλώματος της
Η πρώτη δημόσια αντίδραση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ήρθε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που οδήγησε στην αφαίρεση του διπλώματος οδήγησής της.
Δημοσιογράφος τη συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου η καλλιτέχνιδα βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο.
Η ίδια επέλεξε έναν ιδιαίτερα αυστηρό τόνο απέναντι στη χρήση των λέξεων, απορρίπτοντας κάθε δραματοποίηση του γεγονότος. Συγκεκριμένα, απάντησε:
«Δεν ήταν καμία περιπέτεια. Μην υπερβάλλουμε με τις λέξεις. Έχουμε τόσο υπέροχες λέξεις στην Ελλάδα. Να τις χρησιμοποιούμε σωστά, δεν ήταν περιπέτεια. Έλεος».
Όταν ρωτήθηκε αν στενοχωρήθηκε ή αν φοβήθηκε μετά το συμβάν, η αντίδρασή της ήταν λιτή αλλά χαρακτηριστική:
«Τρέμω… τρέμω!».
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου, περίπου στις 3:00, στην οδό Σταδίου. Αστυνομικοί της Τροχαίας σταμάτησαν για έλεγχο τη 42χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία οδηγούσε δίκυκλο.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή της και στην άμεση αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
- 6 λεπτά πριν Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Αλέσιο Λίσι – Αντικαθιστά τον Λουτσέσκου
- 7 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Αργεντινή και Γαλλία παίζουν για την πρόκριση – Τα κρίσιμα ματς της ημέρας (22/6)
- 20 λεπτά πριν Τέσσερις συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια μέσα σε ένα 24ωρο















