Θρήνος στην Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο κοριτσάκι

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Καλλιθέα, με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε θανάσιμα.
Το παιδί βρέθηκε ξαφνικά να περνά μέσα από τζαμαρία, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα.
Άμεσα σήμανε συναγερμός. Η θεία του παιδιού, αλλά και ένας γείτονας που άκουσε τις κραυγές για βοήθεια, κάλεσαν το ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο έφτασε αστραπιαία στο σημείο, συνοδευόμενο από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., και μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για τη ζωή της 7χρονης, ωστόσο τα τραύματα αποδείχθηκαν ακατάσχετα.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, το παιδί δεν τα κατάφερε.
Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καλλιθέας, ενώ οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
- Μόλις τώρα Άλιμος: Σύλληψη 15χρονου για ληστεία και τραυματισμό ηλικιωμένης
- 6 λεπτά πριν Φωτιά σε σπίτι στα Γιαννιτσά: Αστυνομικός έσωσε δύο ανήλικες αδελφές
- 7 λεπτά πριν Γαύδος: Επιχείρηση διάσωσης για 38 μετανάστες – Εντοπίστηκαν σε λέμβο νότια του νησιού















