Θρίλερ στη Βάρη: Γυναίκα εγκλωβίστηκε 3 ώρες στο αυτοκίνητό της μέσα στα νερά
Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη χθεσινή φονική κακοκαιρία έρχονται σταδιακά στο φως, αποκαλύπτοντας στιγμές αγωνίας που έζησαν πολίτες μέσα στα ορμητικά νερά.
Μία γυναίκα στη Βάρη παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από ισχυρό χείμαρρο στην οδό Αιγαίου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο σφηνώθηκε σε δέντρο. Εκεί παρέμεινε για περίπου τρεις ώρες, αδυνατώντας να απεγκλωβιστεί.
Όπως περιγράφει ο σύζυγός της, το αυτοκίνητο μετακινήθηκε ανεξέλεγκτα για περίπου 100 μέτρα, ενώ η στάθμη του νερού ανέβαινε επικίνδυνα μέσα στην καμπίνα, δημιουργώντας μια δραματική κατάσταση.
Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να κρατηθεί από δέντρο και να αντέξει μέχρι να φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, οι οποίες την απεγκλώβισαν. Το όχημα υπέστη ολοσχερή καταστροφή, καθώς το εσωτερικό του γέμισε λάσπες, ενώ η ίδια παραμένει σε σοκ από την περιπέτεια που έζησε.
Σύμφωνα με τον σύζυγό της, παρά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά του στην Πυροσβεστική και στις γραμμές έκτακτης ανάγκης, ο απεγκλωβισμός ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.
- 1 λεπτό πριν Νέα Ερυθραία: Έρευνα για ενδοοικογενειακή βία έβγαλε όπλα, ναρκωτικά και σχεδόν 100.000 ευρώ
- 3 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Η ΕΡΤ δίνει εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό στη Νέα Υόρκη – Πώς θα συμμετάσχετε
- 4 λεπτά πριν Viral το τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο – Δείτε βίντεο

















