Θρίλερ με την εντοπισμό σορού στον Τύρναβο – Στο σημείο οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εντοπισμού σορού σε ορεινό δύσβατο μέρος στον Τύρναβο, το μεσημέρι της Δευτέρας (17/2).
Η σορός που βρέθηκε στην περιοχή Πέρα Χώρα Τυρνάβου, ανήκει σε άντρα και είναι σε προχωρημένη σήψη, επομένως θα χρειαστεί εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί.
Στο σημείο οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου που αγνοείται από τον Δεκέμβριο
Στα ορεινά του Τυρνάβου βρίσκονται αυτήν την ώρα οι γονείς του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος αγνοείται από τις 30 Δεκεμβρίου 2024, όταν είχε πάει στην Λάρισα για να περάσει τις γιορτές με τους γονείς του.
Πώς βρέθηκε η σορός
Κτηνοτρόφος ο οποίος εργάζεται κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα, άκουσε τα σκυλιά του να γαβγίζουν και φτάνοντας εκεί, εντόπισε τη σορό και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.
«Πέντε ημέρες τα σκυλιά του γαβγίζαν στο βουνό. Δεν δίναμε τόση σημασία. Πού να μας πάει το μυαλό; Πήγε κάποια στιγμή σήμερα ο εργάτης μου για να δει τι ακριβώς συμβαίνει και με ειδοποίησε πως βρισκόταν ένας νεκρός άνθρωπος στο βουνό» τονίζει χαρακτηριστικά ο κτηνοτρόφος της μονάδας.
Στην περιοχή μετέβησε και ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa, επεσήμανε ότι το μόνο που διακρίνεται είναι ένα μπλε μπουφάν καθώς η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη.
- 5 λεπτά πριν Αθωώθηκε ο Κώστας Ανεστίδης στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
- 15 λεπτά πριν Παπαθανάσης: 110 εκατ. ευρώ για 18 νέα έργα στη Δυτική Μακεδονία
- 20 λεπτά πριν Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο















