Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων» με την ΑΕΚ στην OPAP Arena με 2-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το μεγάλο «διπλό» επί της Ένωσης παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα (5-2-0) και μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ (από 16β.) και στο -7 τον Παναθηναϊκό (έχει ματς λιγότερο).
Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση των «ασπρόμαυρων», που «τιμώρησαν» τα παιδιαριώδη λάθη των αμυντικών της ΑΕΚ και δη του Μουκουντί, ο οποίος πρόσφερε «δώρο» το δεύτερο γκολ στον Κωνσταντέλια στο 48′ (είχε ανοίξει το σκορ ο Μπάμπα στο 45΄), ενώ στο 86′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ντεσπόντοφ (τελευταίος παίκτης).
Ο Μουκουντί χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς είχε τις στιγμές της στο πρώτο μέρος, αλλά «πλήρωσε» τα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών της γνωρίζοντας την πρώτη εφετινή της ήττα.
- 4 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε
- 5 λεπτά πριν Θεοδωρικάκος: «Το πλαφόν στο κέρδος προστατεύει τους καταναλωτές αυτήν την περίοδο»
- 9 λεπτά πριν Ποιοι μπορούν να σβήσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις της Εφορίας έως το 2026;


















