Θλίψη στο Μεσολόγγι: Αυτοκτόνησε αστυνομικός με το υπηρεσιακό του όπλο

Θλίψη στο Μεσολόγγι: Αυτοκτόνησε αστυνομικός με το υπηρεσιακό του όπλο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ προκαλεί η είδηση από το Μεσολόγγι, όπου αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας εντοπίστηκε νεκρός σε ιδιόκτητο χωράφι, έχοντας φέρεται να δώσει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο.

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghinews.gr, ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν στο επιτελείο της Διεύθυνσης και βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Έρευνες σε εξέλιξη

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στις τάξεις της τοπικής κοινωνίας και της αστυνομίας, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version