Θεσσαλονίκη: Τραγική κατάληξη για 67χρονο κολυμβητή
Νεκρός ανασύρθηκε ένας 67χρονος κολυμβητής από τη θαλάσσια περιοχή των Κερδυλίων, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιχείρηση εντοπισμού που στήθηκε από το Λιμενικό.
Η Λιμενική Αρχή Ιερισσού ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, καθώς ο άνδρας αγνοούνταν. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με περιπολικό σκάφος και όχημα του Λιμενικού από ξηράς, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν εθελοντές, ναυαγοσώστης και αλιευτικά σκάφη της περιοχής.
Ο 67χρονος εντοπίστηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη. Παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού διενεργεί προανάκριση, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου.
- 1 λεπτό πριν Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα: Ποια λάθη μπορεί να καθυστερήσουν τη σύνταξη
- 4 λεπτά πριν «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Μπορεί η νταντά να κρατά το παιδί στο δικό της σπίτι; Τι υπηρεσίες παρέχει
- 15 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στο Ρέθυμνο: Νέο μέτωπο στον Ασώματο – Μήνυμα 112 για εκκένωση τριών περιοχών








