Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 50χρονος που προκάλεσε τροχαίο – Του είχαν πάρει το δίπλωμα δύο μέρες πριν!
Η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης προχώρησε στη σύλληψη 12 ατόμων στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρήσεων αστυνόμευσης σε διάφορες περιοχές του νομού, για την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένας 50χρονος, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στις 14:00, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας οδηγούσε το όχημά του χωρίς άδεια οδήγησης, καθώς το δίπλωμά του είχε αφαιρεθεί μόλις δύο ημέρες νωρίτερα.
Οι υπόλοιπες συλλήψεις αφορούν παραβάσεις του ποινικού κώδικα, καθώς και παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών. Οι δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με εντατικούς ελέγχους, στο πλαίσιο της πάγιας στρατηγικής πρόληψης και αποτροπής εγκληματικών ενεργειών.
- 1 λεπτό πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός
- 28 λεπτά πριν Θρήνος για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν γινόταν να μην έρθουμε»- Πάνω από 25.000 άνθρωποι για το τελευταίο αντίο
- 41 λεπτά πριν Κλήσεις ΚΟΚ: Πότε διαγράφονται τα πρόστιμα – Τι ισχύει με την 3ετία









