Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που έκλεψε προϊόντα άνω των 500€ από σούπερ μάρκετ

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Πυλαίας.
Η αξία των κλοπιμαίων
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συνολική αξία των αντικειμένων που αφαίρεσε ο δράστης ξεπερνούσε τα 540 ευρώ. Τα προϊόντα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο.
Η επέμβαση της Αστυνομίας
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των περιπολιών που διενεργούν καθημερινά οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.
Το μήνυμα των Αρχών
Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει την αυξημένη επαγρύπνηση των αστυνομικών δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι στοχευμένες περιπολίες οδηγούν σε άμεσες συλλήψεις και αποτρέπουν παρόμοια περιστατικά.
- Μόλις τώρα Γιατί η Heineken αποζημιώνει τη Βεργίνα
- 2 λεπτά πριν Φωτιά στην Αττική: Τρία μέτωπα σήμερα στο λεκανοπέδιο
- 4 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 8ΓΔ/2026: Βγήκαν τα αποτελέσματα για θέσεις στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Από αύριο (5/6) οι ενστάσεις















