Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος για την υπόθεση δολοφονίας της Βάγιας Νέστορα
Στη σύλληψη ενός 27χρονου στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι Αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να παρέλαβε από έναν 24χρονο τα κλειδιά διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη και στη συνέχεια να τα παρέδωσε σε έναν 29χρονο και μία 26χρονη.
Οι δύο τελευταίοι κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως χώρο προετοιμασίας και καταφυγής πριν και μετά την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει η οικογένεια Νέστορα.
Οι Αρχές εξετάζουν τον ακριβή ρόλο του 27χρονου, καθώς και τις πιθανές διασυνδέσεις του με τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Με τη νέα σύλληψη, ο αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται πλέον σε τέσσερις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
- 1 λεπτό πριν Πολίχνη: Στο αυτόφωρο 47χρονη για κακομεταχείριση σκύλου – Πρόστιμα 6.300 ευρώ
- 8 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Γιατί συμφέρουν οι χειμερινές διακοπές
- 12 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για θέσεις εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών – Ξεκινούν αύριο (17/7) οι ενστάσεις








