Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Πηγή φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος φέρεται να μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή του Δενδροποτάμου, εντόπισε όχημα που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος οδηγός, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και, αφού αποβίβασε έξι άτομα στο ύψος της Λαχαναγοράς, επιχείρησε να διαφύγει.

Κατά την προσπάθειά του φέρεται να κινήθηκε επικίνδυνα, επιχειρώντας να εμβολίσει το αστυνομικό όχημα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Από τις αστυνομικές αρχές κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς, το οποίο ανήκε σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα σε πρωτεύουσα γειτονικής χώρας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Cookies