Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονο

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όταν 15χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα επίθεσης από δύο ανήλικους, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Οι αστυνομικές Αρχές έδρασαν άμεσα και πέρασαν χειροπέδες στους φερόμενους ως δράστες, ενώ ένας εξ αυτών επιχείρησε – σύμφωνα με την καταγγελία – να αρπάξει τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα του θύματος.

Ο 15χρονος δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας βαρύ κατηγορητήριο που περιλαμβάνει απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο.

Ο 13χρονος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής εισαγγελέα.

Ωστόσο, το περιστατικό είχε και συνέχεια.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των γονέων των δύο ανηλίκων για πλημμελή εποπτεία των παιδιών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί ανηλικότητας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναζωπυρώνει τις ανησυχίες για την έξαρση της βίας μεταξύ ανηλίκων και την ανάγκη ενίσχυσης των μηχανισμών πρόληψης και προστασίας.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση.

Ηλιάνα Καλούπη

Ηλιάνα Καλούπη

Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version