Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο 24χρονων για οπαδική επίθεση

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση λόγω της μπλούζας ομάδας που φορούσαν.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, δύο 24χρονοι, φέρονται να εντόπισαν τα θύματα την ώρα που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Οι δύο άνδρες, με ξεχωριστές κινήσεις, προσέγγισαν τους νεαρούς και επιτέθηκαν, επιχειρώντας να αποσπάσουν την μπλούζα με τα διακριτικά συγκεκριμένης ομάδας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα, παρουσία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ληστείας, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, υπό το καθεστώς των επιβαρυντικών διατάξεων του αθλητικού νόμου. Παραπέμφθηκαν σε ανακριτή για απολογία και παραμένουν υπό κράτηση.
- 13 λεπτά πριν Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το 69% λέει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση
- 29 λεπτά πριν Γαλλία: Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της 11χρονης Λιάνα μετά τον εντοπισμό σορού
- 53 λεπτά πριν Inclusion@Work Festival: Δωρεάν φεστιβάλ εργασίας αύριο (5/6) στο Σεράφειο















