Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 33χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας 33χρονος άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η δράση του εντοπίστηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και διασταύρωση στοιχείων από τις αρχές.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκε μεγάλο εύρος ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 524 γραμμάρια κοκαΐνης, εκ των οποίων 45 γραμμάρια ήταν ροζ χρώματος, καθώς και περισσότερα από 3,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης τύπου SKUNK. Επιπλέον κατασχέθηκαν 7,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (τύπου «σοκολάτας») και 64 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (MDMA).
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη 190 γραμμάρια μαγειρικής σόδας, που χρησιμοποιείται ως ουσία πρόσμιξης, δύο ζυγαριές ακριβείας, 234 μικρές πλαστικές συσκευασίες για διακίνηση, καθώς και μετρητά ύψους 7.550 ευρώ.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν επίσης μία σιδηρογροθιά και τρία μαχαίρια, μεταξύ των οποίων ένα τύπου karambit και ένα τύπου «πεταλούδα». Η δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα κατασχέθηκε ως μέσο που φέρεται να χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Ο 33χρονος οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η έρευνα για τυχόν διασυνδέσεις του με άλλα πρόσωπα ή δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών συνεχίζεται.
- 12 λεπτά πριν Ταλαιπωρία τέλος: Τα πάντα για το ακίνητό σας με ένα κλικ – Έρχεται ο Ενιαίος Κόμβος Ακινήτων
- 52 λεπτά πριν Γεωργιάδης: Οι ασθενείς είναι καλύτερα όταν νοσηλεύονται σε καλύτερες συνθήκες νοσηλείας
- 1 ώρα πριν Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το 69% λέει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση















