Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 62χρονος που πήγε να αυτοκτονήσει μαζί με τα δίδυμα παιδιά του

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) πέρασε το κατώφλι της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 62χρονος, ο οποίος απολογήθηκε για όσα έκανε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητό του, μαζί με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του και με μια φιάλη υγραερίου, επιχειρώντας να ανατινάξει το όχημα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 62χρονος άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως δεν είχε σκοπό να στερήσει τη ζωή των παιδιών του. Όπως είπε, ό,τι έκανε το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους με την οποία έχουν διαφορές.

Ο 62χρονος, απόστρατος, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram