Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 47χρονος που παρενόχλησε υπάλληλο καφέ
Σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 47χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη υπάλληλο καφετέριας τη Δευτέρα 7/10, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 18χρονη, ο δράστης επιχείρησε να τη θωπεύσει και τη φίλησε παρά τη θέλησή της, την ώρα που αυτός κατευθυνόταν προς την τουαλέτα του μαγαζιού.
«Την αγκάλιασα σαν παιδί μου, από αγάπη. Δεν τη φίλησα, ούτε τη θώπευσα. Λέει ψέματα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην απολογία του ο 47χρονος, με την εισαγγελέα να απαντά πως «Σαφέστατα και δεν είχε πατρική πρόθεση», η οποία και ζήτησε την ενοχή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Μόλις τώρα Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!
- 12 λεπτά πριν ΔΥΠΑ – Ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες: Γιατί το ποσό αυξάνεται από 750 σε 1.000 ευρώ
- 20 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική επίθεση στη Νέστορα – Νέα προθεσμία για τον τρίτο







