Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον αδερφό του
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του 16χρονου ο οποίος μαχαίρωσε τον 23χρονο αδερφό του, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι το επεισόδιο προκλήθηκε έπειτα από έναν καβγά που αφορούσε οικογενειακά ζητήματα.
Σημειώνεται ότι ο 23χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Ο ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και άσκηση βίας εναντίον υπαλλήλων ενώ βρισκόταν οπλισμένος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το περιστατικό συνέβη ενώ τα αδέρφια βρίσκονταν μόνα τους στο σπίτι όπου διαμένουν με τη μητέρα και την αδερφή τους. Ο πατέρας τους ζει σε διαφορετικό σπίτι, καθώς οι γονείς είναι σε διάσταση.
- 32 λεπτά πριν ΕΑΣ: Στο επίκεντρο η κρίσιμη δίκη και οι πιθανές αλλαγές για 440.000 συνταξιούχους
- 38 λεπτά πριν Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο (7/9): Οι περιοχές που τίθενται σε Red Code
- 52 λεπτά πριν Δωρεάν μεταπτυχιακά: Δείτε την λίστα με τα 14 προγράμματα – Όλες οι προθεσμίες







