Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 16χρονος

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 16χρονος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων οδηγήθηκε ο 16χρονος που συνελήφθη στη δυτική Θεσσαλονίκη, αφού απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ανήλικος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα, αγνόησε σήμα αστυνομικών για στάση και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σε βάρος του είχαν ήδη ασκηθεί διώξεις για διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια.

Μετά τη σύλληψή του, ο 16χρονος φέρεται να ομολόγησε ακόμη δύο κλοπές δικύκλων τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τις αρχές, διαθέτει ποινικό παρελθόν, καθώς είχε ξανακατηγορηθεί για κλοπές και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Λαμβάνοντας υπόψη τη βαρύτητα των πράξεων και τις εξηγήσεις που έδωσε, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβλήθηκε αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο, με την τελική απόφαση να ανήκει στην ανακρίτρια.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 48χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr