Θεσσαλονίκη: Ο μεγάλος γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ο απόστρατος της Αεροπορίας εκτός από τα δίδυμα που κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει στη Θεσσαλονίκη, έχει ακόμα δυο γιούς, μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του makthes.gr, ο ένας από τους δυο γιούς του, ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και έτρεξε στο σημείο όπου ο πατέρας του κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά και άνοιξε την φιάλη υγραερίου.

Θεσσαλονίκη: Ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια με κράνος

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει και ο ίδιος τα τζάμια του αυτοκινήτου με ένα κράνος, καθώς στο σημείο έφτασε με δίκυκλο. Όταν κατάφεραν τελικά να σπάσουν οι αστυνομικοί το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα το παιδί πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός Λάζαρος Ευαγγελίδης και το δεύτερο ο αδερφός τους. Άμεσα τα έβαλαν στο σπίτι και ανέμεναν να δουν ότι αντιδράνε και έχουν τις αισθήσεις τους.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, ο Λεωνίδας Σαραβάς, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που ίσως προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί ο 62χρονος

Ο 62χρονος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, παράνομη οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος εγκύου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ακόμη στο Ιπποκράτειο και σήμερα (22/3) οι γιατροί θα τα εξετάσουν εκ νέου για να κρίνουν ποτέ θα λάβουν εξιτήριο.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram